El SausOndersteun kleine buisWijd toepasbaar en aanpasbaar

vrijgavetijd:2023-05-06 10:02:15 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:458

Kerntips:El Saus,Onder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdic

Onder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdichtstrips het meest representatief. Door de introductie van verzegelende stripproductielijnen uit Japan,El SausToonaangevende fabrikant van kleine leidingen, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en andere landen, tot nu toe, hebben binnenlandse fabrikanten meer dan verzegelende strip prod geïntroduceerdactielijnen. Naast zuivere rubberen afdichtingsstrips kunnen afdichtingsstrips van verschillende composietstructuren, metaalskelet en verschillende rubbercomposietafdichtingsstrips, rubber en kunststof composietafdichtingsstrips worden geproduceerd. Momenteel is het algemene niveau van China De productietechnologie van de afdichtingsband heeft in de jaren negentig in principe het niveau van het buitenland bereikt en is uitgegroeid tot een voegbuis. Omdat sommige projecten niet gemakkelijk te detecteren zijn wanneer ze worden vervaardigd, en de kwaliteit van de voegpijp als kanaal voor het testen van instrumenten cruciaal is geworden. Als de kwaliteit van de voegpijp slecht is, brengt dit veel verborgen gevaren met zich mee. Het materiaal van de staalvoegpijp dat de kenmerken van dunne pijpwand, staalbesparing, ondoordringbaarheid, kan deze direct aan het wapeningskader worden gebonden. Omdat de voegpijp erg licht is, is het erg handig om te werken. Tijdens de installatie moet echter aandacht worden besteed aan de balans van de as.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.

El SausEen -m lange opening pijp wordt over het algemeen geïnstalleerd bij de opening van het voegen gat om mogelijke gat instorting te voorkomen, en om een leidende rol bij het boren te spelen. Tijdens het voegen, wordt het gebruikt om een opening sluitapparaat te installeren om voegen lekkage te voorkomen.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken,El SausNaadloze pijp groeven, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

Bothaville.In kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, spoelen en piggen met hogedrukwater, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geworden in de moderne gebouwenbouw, variërend van super hoogbouw en hoogbouw tot gebouwen met meerdere verdiepingen en binnendecoratie. China heeft een langere geschiedenis van het gebruik van voegen pijpen. Veel van China s oude gebouwen zijn vermeld als materiaal en cultureel erfgoed van wereldklasse, omdat China De oude gebouwen zijn zeer technisch in de bouw. In China, voor en begin jaren vijftig, werden voegpijpen van bamboe en hout gebruikt bij de bouw van gebouwen. Nadat de montagebeugel op het oppervlak van de voegbuis is gelast,El SausFabrikant van holle voegen met eigen aandrijving, duwt u de spanningsmeter in een stabiele en vrije staat zonder te buigen en te draaien; De montagebeugel en de spanningsmeter moeten parallel aan de steunas worden geïnstalleerd; Let bij het vastdraaien van de schroef op het redelijk controleren van de frequentie van de spanningsmeter; De installatiepositie van de spanningsmeter moet zijn:voor zover mogelijk gekozen op de positie die geschikt is voor bescherming.

Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.


El SausOndersteun kleine buisWijd toepasbaar en aanpasbaar



Algemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

De volledige ontlading van de modder (-gaten van de modderontlading) is uniform en glad.

De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

Afdeling beheerVerschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp, wordt de wapening vervormd of botst waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.

Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces, transportomstandigheden, enz., moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, om ervoor te zorgen dat de verbinding ter plaatse alleen in rechte secties tijdens de bouw wordt uitgevoerd. Flexibel materiaal met voldoende vervormingscapaciteit en goede hechting met beton.

Het heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.


El SausOndersteun kleine buisWijd toepasbaar en aanpasbaar



De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

Korting?Het wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

Het hangt af van wat voor soort siroop u injecteert. Wat voor bouwplaats. Er zijn twee soorten algemene voegpijpbinnendiameters en De diameter van het gat is hoogstens -mm. Er zijn ook ongeveer mm.

Kan de uitrekkingssnelheid van het voegen van pijp worden gedefinieerd?

El SausIn de afgelopen jaren is erDoor de veelvuldige natuurrampen, zoals bergglijbanen, overstromingen, aardbevingen, enz. zijn we zo klein in het licht van natuurrampen dat we onze inspanningen alleen kunnen wijden aan normale preventie en redding na rampen. De voegbuis kan de schade die door deze natuurrampen wordt veroorzaakt verminderen. Grouting pijp is een expert in wegenbouw. Het kan de subklasse als geheel verbinden en de draagcapaciteit van de subklasse verbeteren. Bij het tegenkomen van natuurrampen zal de ondergrond niet sterk beschadigd raken door natuurrampen, zodat we meer mensen kunnen redden in het reddingswerk. De voegpijp kan ook een grote rol spelen in hellingsbescherming. Het gebruik van de voegpijp kan de aardverschuiving van berggrond en puinstroomrampen goed voorkomen. Door jarenlange praktijkervaring is gebleken dat de wegen die meestal gebruik maken van de voegbuis veel meer zijn dan dezelfde periode van projecten in termen van levensduur en kwaliteit. Zo wordt het aantal slachtoffers verminderd. Grouting pijp is een soort uitstekende geosynthetics gebruikt voor verhardingsversterking, oude wegversterking, subtrade versterking en zachte grondfundering versterking. Het is een onvervangbaar materiaal geworden bij de toepassing van de reflexbarstbehandeling van asfaltbestrating. Dit product is een semi-stijf product gemaakt van hoge sterkte alkalivrije voegpijp, die wordt gemaakt van mesh basismateriaal door internationaal geavanceerd warp breiproces en oppervlaktecoating behandeling. Het heeft een hoge treksterkte en lage verlenging in zowel lengte- als breedtegraad, lage koude weerstand, verouderingsbestendigheid en corrosieweerstand. Het wordt wijd gebruikt in asfaltbestrating, cementbestrating en subtrade versterking, spoorwegondergrond bescherming van de helling van de dijk, luchthaven landingsbaan, zandpreventie en controleprojecten. Grouting pijp leggen en bevestigen van voegpijp leggen van glasvezel voegpijp kan worden uitgevoerd door speciale equit opnieuw gemonteerd uit trekkers of auto"s, of handmatig.

De belangrijke reden voor de stabiliteit van de voegpijpversterkte bodemondergrond is om het hoofdprincipe van de voegpijpversterkte bodembehandeling technologie verder te verifiëren. Het is om verschillende soorten voegpijpproducten insi te plaatsenDe verdeling van het interne spanningsveld en verplaatsingsveld van de versterkte bodemmassa wordt veranderd door wrijving en inbedding tussen de voegpijp en de omliggende bodemmassa, afhankelijk van de trekeigenschappen van de voegpijp of tussen de lagen bodemmassa.

In China zijn de soorten voegpijpen nu relatief compleet, van voegpijpen en voegpijpen voor versterking Subgrade aan glasvezelvoegpijpen voor wegbestrating, die niet alleen de kwaliteit van de weg kunnen garanderen, maar ook de kosten kunnen besparen. Dus wat voor soort toepassingseffect kan de voegpijp bereiken in snelwegonderhoud? De fabrikant van de voegpijp neemt u mee om een kijkje te nemen.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Artigasadviserennieuws
ArtigasLaatste nieuws