Bela Slatina.kgmOnderdompelbare niet verstoppende modderpompGedetailleerde beschrijving van onderhou

vrijgavetijd:2023-05-06 09:09:20 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:102

Kerntips:Bela Slatina.kgm,Bela Slatina.kgmWaterput pijpleidingpomp,   Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstoppi

Bela Slatina.kgmWaterput pijpleidingpomp,

   Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.

   Als er een standby pomp is, is het beter om twee pompen op zijn beurt te gebruiken. Als de pomp vastzit, kan de pomp alleen repa

Bela Slatina.kgmBij onderbreking moet de oorzaak onmiddellijk worden vastgesteld of moet de pomp voor inspectie worden uitgeschakeld. De kabel mag niet tegen de schachtwand wrijven om te voorkomen dat het bronwater de motor langs de kabelkern binnendringt nadat de kabel is versleten.

   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven,Bela Slatina.kgmCirculerende warmwaterpomp, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.

Shahr-e Kord.   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.

   Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de pomp nauw gerelateerd aan de asafdichting.

   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaam


Bela Slatina.kgmOnderdompelbare niet verstoppende modderpompGedetailleerde beschrijving van onderhoudsdiensten



   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.

   totale diepte van put of zwembad M

In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.

Kosten van energie   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar deze meting zal ook worden beïnvloed door het omgevingsgeluid, dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.

   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.

   De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, evenals voor geavanceerde technologieën, met name in de mijnbouw, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerd


Bela Slatina.kgmOnderdompelbare niet verstoppende modderpompGedetailleerde beschrijving van onderhoudsdiensten



   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

Ministerie van Financiën   Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp, bijvoorbeeld, is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, dus selecteren we de pomp

   De aarddraad van de behuizing van de elektrische pomp moet in strikte overeenstemming met relevante voorschriften worden aangesloten. Wanneer de elektrische pomp draait, is het ten strengste verboden om te werken of te bewegen in het water van nabijgelegen apparaten of mensen, in geval van ongevallen veroorzaakt door de machtsverdeling van de elektrische pomp.

   Andere ysts geloven dat, althans in de afgelopen jaren, de situatie van stroomtekort zal aanhouden, en China De economische groei zal een hoog tempo aanhouden. Daarom is de tegenstrijdigheid tussen vraag en aanbod nog steeds prominent in de afgelopen jaren, wat ongetwijfeld een kans is voor haar en de generatorindustrie. In waterpompen en generatoren, met name

Bela Slatina.kgm   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.

   De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, met name in de mijnbouw chemische, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerd

   Daarom kan de juiste selectie van schachtafdichting de veilige en stabiele werking van mestpomp verzekeren.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Artigasadviserennieuws
ArtigasLaatste nieuws