TunellenZD-modderpompDe stabiliteit van de glijbaan wordt beïnvloed door de glijbaan

  • vrijgavetijd:2023-05-06 08:18:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:220
  • Korte omschrijving:

    Tunellen,   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen d

Artikel inhoud

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

   Ten vierde modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, waaiersnelheid,TunellenVuur diepe waterpomp, pompsnelheid,TunellenKleine diepe waterpomp, maximaal deeltje en gewicht.

Tunellen   Gemeenschappelijke fouten en behandelingsmethoden van rioolpomp als gevolg van verschillende pompmodellen, gebruiksgraden en gebruiksmethoden, zijn er ook een verscheidenheid aan fouten en problemen. Hieronder worden de veelvoorkomende pompfouten,TunellenLange as sub, oorzaken van storingen en specifieke behandelingsmethoden samengevat.

   Goederen.

Villaban.kgm   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.

   Als de waterlekkage ernstig is, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.

verbruik   Het doel is om vloeistof hoger dan . MPa van de ring van de waterdichting te injecteren om gaslekkage in de pomp te voorkomen wanneer de zuiginlaat van de dompelbare modderpomp in een vacuümtoestand is. Wanneer de waterdruk in de pomp hoger is dan . MPa, kan de verzegelende vloeistof .-. MPa hoger dan de druk in de pomp worden geïnjecteerd om lekkage te verzegelen en te verminderen

   Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, stabiel en betrouwbaar, maar de prijs is vrij duur.

   De pakking seal, hulpwaaier seal en mechanische seal worden hoofdzakelijk gebruikt. Onder hen heeft de pakafdichting kleine lekkage nodig en is niet geschikt voor het transporteren van giftige, corrosieve en kostbare vloeistoffen; De afdichting van de hulpwaaier berust op de omgekeerde druk van de twee


TunellenZD-modderpompDe stabiliteit van de glijbaan wordt beïnvloed door de glijbaan



   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen

bouwen   Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd om

   Open wanneer de voeding abnormaal is: het verschil tussen de voedingsspanning en de nominale spanning mag %. Als de spanning te hoog of te laag is, zal de temperatuur van de dompelpomp stijgen. Als de voeding abnormaal wordt ingeschakeld, zal de levensduur worden verkort of zal de dompelpomp branden.

   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.

Tunellen   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

   Om de vraag naar water en elektriciteit voor productie en wonen te verzekeren, hebben veel eenheden, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit het en de generator worden natuurlijk populair

ArtigasOverige productinformatie
  • weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

    weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

  • weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

    weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

  • weelderige bergenOpheffen en verlagen van aluminiumlegeringFactoren die de prijzen beïnvloeden

    weelderige bergenOpheffen en verlagen van aluminiumlegeringFactoren die de prijzen beïnvloeden

  • Colorado Springs.12 meter liftDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

    Colorado Springs.12 meter liftDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

  • Bilbao.transformator voor droog type 630kVAOp welke aspecten moet worden gelet bij het gebruik?

    Bilbao.transformator voor droog type 630kVAOp welke aspecten moet worden gelet bij het gebruik?

  • Olu.Vast hefplatform kopenToepassings- en marktanalyse

    Olu.Vast hefplatform kopenToepassings- en marktanalyse

  • Olu.16 meter hefplatform autoOorzaken van marktvolatiliteit

    Olu.16 meter hefplatform autoOorzaken van marktvolatiliteit

  • Seattle.Aankoop van hydraulisch hefplatformOnderhoudsmethode:

    Seattle.Aankoop van hydraulisch hefplatformOnderhoudsmethode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!