ArtigasOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorEen paar tips om de efficiëntie t

 • vrijgavetijd:2022-07-26 05:57:48
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:75
 • Korte omschrijving:

  Artigas,lekkage van olie bij loopflensHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uit

Artikel inhoud

lekkage van olie bij loopflens

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

ArtigasInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Uberabaitalyprovince.kgmDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening,ArtigasStructurele kenmerken van droge transformatoren, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


ArtigasOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorEen paar tips om de efficiëntie te verbeterenDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Elektrische transformator-installatie

KwaliteitsgarantieDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

fabrikant van droge transformatoren

Geluidsoplossing van droge transformatoren


ArtigasOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorEen paar tips om de efficiëntie te verbeterenDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Inspectie van de steekproefElektrische transformator-installatie

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite,Artigas2500kVA droge transformator, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

ArtigasDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Bij inbedrijfstelling:

ArtigasOverige productinformatie
 • Kiskunfelegyhaza.kgmEisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformatorPre-sale planproces

  Kiskunfelegyhaza.kgmEisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformatorPre-sale planproces

 • Oroshaza.kgmElektrische boxtransformatorHoe de onstabiele snelheid op te lossen?

  Oroshaza.kgmElektrische boxtransformatorHoe de onstabiele snelheid op te lossen?

 • MosonmagyarborElektrische elektronische apparatuurAntislip beschermingslaag

  MosonmagyarborElektrische elektronische apparatuurAntislip beschermingslaag

 • Kiskunhalas.kgmElektrische en distributietransformatorKenmerken en toepassingsgebied

  Kiskunhalas.kgmElektrische en distributietransformatorKenmerken en toepassingsgebied

 • JaszbeekseElektrische hoogspanningstransformatorZijn er installatietips?

  JaszbeekseElektrische hoogspanningstransformatorZijn er installatietips?

 • NagykorosElektrische transformatorInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlaten

  NagykorosElektrische transformatorInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlaten

 • BudaorsElektrische transformatorHoe bedrijven zichzelf redden

  BudaorsElektrische transformatorHoe bedrijven zichzelf redden

 • Szerentendre.kgmElektrische transformator 50De taak om de overcapaciteit van de onderneming te vermi

  Szerentendre.kgmElektrische transformator 50De taak om de overcapaciteit van de onderneming te vermi

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!